Przyłącz się!

Co zrobić i jak polecać akcje?

Dowiedz się kim jesteśmy. Zobacz nasze strony internetowe:
www.misje.kapucyni.pl | www.czadowatablica.pl | www.czadowapara.pl

Chcemy, abyś wiedział komu pomagasz i miał pewność, że włączyłeś się w dobre dzieło. Niesiemy ludziom pomoc i ratujemy najuboższych w Afryce. Każdy może pomagać. Możesz i TY!

• Jeżeli możesz – wpłać darowiznę na konto fundacji. Każda, nawet niewielka kwota ma znaczenie. Dzięki hojności naszych Darczyńców możemy wspierać naszych misjonarzy pracujących w Afryce. Każda złotówka pozyskana od Darczyńców służy rozwojowi dzieła misyjnego. Realizujemy też projekty pomocy humanitarnej. Pieniądze przesłane do Afryki pomagają ludziom przeżyć i rozwijać się.

• Wyślij e-maila do swoich znajomych. Zachęć ich i daj im przykład ODPOWIEDZIALNEGO POMAGANIA. Każdy mail z informacją daje szansę ludziom w Afryce na godne życie, dzieciom na naukę. Wyobraź sobie, jak wiele możesz zdziałać przesyłając wiadomość o naszej fundacji do swoich znajomych. Napisz e-maila do co najmniej dziesięciu osób, które prześlą go do kolejnych dziesięciu, które zrobią to samo, a Twoja wiadomość dotrze do tysiąca osób. W zakładce „prześlij maila” znajdziesz przykłady. których możesz użyć.

• Możesz wesprzeć działania Fundacji poprzez umieszczenie naszych banerów na Twoich stronach internetowych. Daj znać Twoim klientom i sympatykom, że popierasz nasze akcje, że ODPOWIEDZIALNE POMAGANIE jest dla Ciebie ważne. Za Twoim przykładem pójdą inni. Wybierz baner, który najbardziej Ci odpowiada i pobierz kod html. Umieść kod na swojej stronie internetowej.

• Zamieść informację na swoim blogu, Facebooku, Gadu-Gadu, Twitterze, Naszej Klasie, Blipie, Pidginie…
      "Zobacz i przyłącz się - www.fundacja.kapucyni.pl"

• Zostań naszym stałym pomocnikiem. W zakładce znajdziesz różne formy aktywnego włączenia się do naszych akcji. Misje potrzebują wsparcia każdego z nas. Możesz ofiarować swoją modlitwę, czas, pracę jako wolontariusz, swoje pomysły czy darowiznę finansową. Znajdź odpowiednia dla Ciebie formę i przyłącz się do nas aby wspólnie pomagać.

Jeśli masz inne pomysły na współpracę z nami – zawsze jesteśmy otwarci.
br. Jerzy Steliga OFMCap tel. 504 225 267